tiistai 8. lokakuuta 2013

Lamppukaupoilla, ha!

Joku saattaakin muistaa, että minulle langetettiin hiljattain valaisimenostokielto. Teknisesti kielto koski netistä tilaamista, tai näin ainakin ymmärsin rakkaan aviomieheni kanssa käydyn rakentavan keskustelun pohjalta. Ongelmanahan oli, etten ollut kiinnittänyt minkäälaista huomiota ostamani kattovalaisimen teknisiin ominaisuuksiin. Kuten esimerkiksi kiinnitykseen tai muihin pikkuseikkoihin.

Nooh, kirppiksellä sattui eteen täydellinen (tietenkin!) yövalo tyttärelle. Pikkumökkiimme on tulossa ensi kesänä kerrossänky lapsille ja uusi ostos sopii väritykseltään niin mökkiin kuin tyttärenkin vaativaan värisilmään.
Valaisimella oli hintaa huikeat 50 senttiä! Kassalla varmistin, että pistoke sopii nykyisiin pistorasioihin. Ystävällinen miesmyyjä jopa testasi valaisimen toimivuutta paketista ottamallaan hehkulampulla. Valo syttyi ja sainpa vielä kaupan päälle tuon lampun. 

Kyllä sitä vanhakin koira uusia temppuja oppii. Tai ainakin ottaa sadattelusta ja huudosta opikseen. Nyt ei ole miehellä nokan kopauttamista. Nih!
SHARE:

28 kommenttia

  1. Söpö lamppu, tuosta ei todellakaan voi nokkaa koputtaa! Nuo vanhat peitot ovat aivan ihania! Muistan että meilläkin oli lapsuudessa samanlaisia peittoja vaalean sini-vihreinä. Voi kun ne olisi vielä tallessa (mutta ei ole).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kelta-vihreä on anopin kätköistä, muuten olen ostellut näitä kirppikseltä. Kovin havoin vain tulee vastaan.

      Poista
  2. Onpas söpön värinen lamppu.
    E-R

    VastaaPoista
  3. Ompa nätti lamppu ja niin söpöinen väri. Ja peitot on tosiaan kauniit nekin. Ihan tulee oma lapsuus mieleen. Meilläkin taisi olla jotain hyvin tuontapaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli enemmän sitä ruskea-sinapinkeltainen linjaa, vaikka ei sekään enää niin pahalta tunnu:) Nostalgiaa, nostalgiaa...

      Poista
  4. No voiko täydellisemmän väristä lamppua olla - ja mihin hintaan! Että kyllä kannatti käydä kirpulla :)

    VastaaPoista
  5. MUL ON OLLUT SAMA LAMPPU KELTAISENA! JA SAMA PEITTO TURKOOSINA!

    Voih, mikä nostalgiapljäys, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Kirppiksellä oli vastaavanlainen lamppu myös keltaisena, sellaisena 70-luvun ruskea-keltaisena. Vähän jäi sekin kaivelemaan, hinta tosin oli jo lähempänä viittä euroa, hui!:D

      Poista
  6. Voi miten suloinen lamppu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamppu oli kyllä päällystetty aikamoisella tarrakokoelmalla, mutta helposti nuo lähtivät irti. Uskalsin ottaa riskin tuohon hintaan:)

      Poista
  7. Onpa ihanan värinen lamppu. Meiltä löytyy vastaava vaaleanpunaisena. Hyvä että testasit toimivuuden, että ei tule sanomista. Täälläkään isäntä ei aina ole niin innostunut mun ostoksista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiltä isänniltä varmaan puuttuu joku kirppisgeeni?:) Vaaleanpunainen, oih! Sekin olisi kyllä ehdottomasti lähtenyt minun matkaani.

      Poista
  8. Ei tuommoista ois voinu jättää ostamatta, huikeen hienoi. Mulla on tommonen vihree peitto edelleen käytössä. Välillä varpaita paleltaa kun peitto on hiukan pieni. Hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vaaleanpunainen on juuri sellaista vauvakokoa, mutta alla oleva keltainen (anopin kätköistä) onkin sitten jo ihan kunnon kokoinen. Vihreä olisikin hyvä lisä kokoelmaan...

      Poista
  9. No onpa kyllä suloinen yksilö, tosin ihan nauruterapian takia olisin mieluusti lukenut myös jatko-osaa siihen edelliseen lamppupostaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän tarjota nauruterapiaa toisella kertaa, tässä talossa sitä näet riittää. Nauruterapian aiheita siis:D

      Poista
  10. Ihania karkkivärejä ;) Itsekin metsästelen kirppareilta kivoja lamppuja, mutta tähän mennessä jokainen on tainnut vaatia maalia, ja sen saaminen sitten kestääkin...

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kamalan laiska tuunaamaan. Moni ostohetkellä tuunauslistalle mennyt ostos on loppupeleissä päätynyt käyttöön ihan sellaisenaan. Silmä tottuu ja laiskuus iskee:)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä tarrojen peitossa, mutta onneksi välistä pilkotti kaunista pintaa. Ja tarratkin lähtivät helposti, joten hyvä ostos!:)

      Poista
  12. Ihanan värinen lamppu. Olis ollu synti jättää ostamatta. Vielä ihan naurettavalla hinnalla. Noi vanhat peitot on tosi sympaattisia. Ja yleensä ihanan pehmeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olisi ollut suoranaista vääryyttää jättää lamppu hyllyyn!:) Ja totta, nuo vanhat peitot on ihanan pehmeitä. Enpä ole asiaa aikaisemmin edes ajatellut. Vielä kun löytäisi pari värisävyä lisää, näitähän ei missään nimessä voi olla liikaa...

      Poista
  13. Tosi löytö, kaikin puolin! Sanot miehelles, että silloin ostetaan kun halvalla saadaan. Ei olis löytynyt lamppua noin halvalla jos lähdet ostamaan vasta sillon kun tarve on jo päällä. Niin mä sanon aina tuolle kukkaronnyörejä kiristelevälle puoliskolle jos alkaa urputtamaan ;D. Ja samanlainen peitto oli meidän mummilassa, jolla nukuin aina siellä yökylässä...t: blogikaima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin, silloin pitää ostaa kun halvalla saa! Tarpeen tavaralle voi keksiä sitten myöhemmin. Ja (olen kuullut), että toiset säilövät uusia vaatteitaan ensin kaapissa, jotta voivat sitten sanoa siipalle kyseessä olevan "ikivanhan rätin". Miksei siis tehdä samaa kirppislöydöille?:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig